Generator de site-uri gratuite.
Creați un site în 5 minute fără un programator.

Un constructor de site-uri profesionale vă permite să vă creați gratuit resursele personale online, dar și să vă extindeți canalele de afaceri. Întotdeauna fără taxe ascunse, fără o perioadă de testare pe întreaga perioadă de utilizare!

Creați un site web

Editor de site cu funcții complete

Platforma de creare a unui site extinde posibilitățile cu ajutorul a numeroase instrumente utile dezvoltate pentru formarea, dezvoltarea și susținerea comerțului pe Internet. Design unic, zeci de șabloane atractive pentru clienții cei mai pretențioși. Versatilitatea și adaptabilitatea paginilor pentru orice dispozitiv, pentru un sejur confortabil pe resursele dvs. online. Și acesta este doar începutul!

Designerul site-ului vă permite să gestionați comenzi, categorii de produse / servicii și să importați și să expediați rapid articole. Mai mult, puteți plasa blocuri de publicitate, bannere, să afișați oferte promoționale pentru a le vedea tuturor. Magazinul dvs. online este deja optimizat pe plan intern, analiza comenzilor este disponibilă non-stop. Ceea ce este necesar pentru lansarea cu succes a unei afaceri online este crearea unui site gratuit pe site-ul NYiGDE?

Constructor de site-uri web

Constructorul de site impecabil vă permite să personalizați funcționalitatea și să începeți activitatea platformei de tranzacționare cu câteva clicuri. Uitați de plata regulată a domeniului și a găzduirii, costul proiectului de construire și de întreținere a site-ului de către programatori. Chiar dacă nu sunteți înarmat cu experiență bogată în comerțul electronic - avem totul! Libertatea de acțiune, oportunități nelimitate la extinderea afacerii dvs. online, cele mai noi instrumente și suport tehnic profesionist. Utilizați întregul potențial al platformei pentru a crea un site web. Designer NYiGDE? - Accesul dvs. online perfect în câteva minute.

Creați site-uri fără cunoștințe de programare

Construiți și dezvoltați afacerea dvs. online cu ajutorul unui constructor de site-uri convenabil rapid, eficient și, cel mai important, eficient. Pentru a crea și a gestiona cu succes un magazin online, nu este necesar să aveți abilități speciale și, în plus, cursuri de programare complete. Sunteți în orice moment, fără grabă, puteți crea un site gratuit în 5 minute, fără costul echipei de dezvoltare și a perioadei de testare. Piața NYiGDE? vă oferă un set tehnic puternic de instrumente pentru gestionarea resurselor dvs. personale web. Veți avea nevoie de puțin:

®
alegeți cel mai atractiv șablon
C
completați câmpurile și adăugați elemente
]
descrie bunurile și serviciile
Felicitări! Aria proprie de vânzări este gata.
Creați un site web

Modele pentru orice culoare și gust

Libertatea designului, stilul impecabil, aspectul creativ și armonie a culorilor în fiecare șablon. Luați cele mai bune de pe platformă pentru a crea un site web, pentru a materializa cele mai bune idei! Nu este nevoie să plătiți pentru idei strălucitoare specialiștilor. Cele mai bune șabloane de site-uri gratuite, pentru a atrage un public larg de clienți, creat de dezvoltatorii web, cu gândire creativă și ani de experiență. Interfață ușor de utilizat și ușor de înțeles în orice limbă, puteți ajusta cu ușurință funcționarea resurselor dvs.: ajustați schema de culori, modificați fundalul, plasați blocurile de publicitate, reglați glisoarele pe orice pagină, gestionați bunurile. Cu o colecție unică de modele din NYiGDE? designul site-ului web va juca un nou mod.

Comerț electronic complet

Creați un site gratuit în 5 minute pentru a concura în fiecare domeniu de comerț electronic. Resursele dvs. personale online, cu numeroase funcții, sunt gata să vă aducă afacerea dvs. pe piața externă. Comenzile de monitorizare, gestionarea simplă a categoriilor de bunuri și servicii, importul / exportul prompt al mărfurilor, configurarea modulelor - toate acestea economisesc timp și controlează funcționarea unei resurse online. Conversia rapidă a valutei și natura multilingvă a site-ului dvs. contribuie la implementarea confortabilă a achizițiilor / vânzărilor în orice țară din lume. În plus față de cele de mai sus, un proprietar al afacerii este oferit cu optimizarea SEO optimizată a unei resurse Internet, analiza site-urilor și un complex de instrumente pentru webmasteri. Este suficient sa alegeti cel mai atractiv design, sa adaugati pozitiile oferite realizarii, sa umpleti paginile catre utilizatorul util cu continut si magazinul online este gata sa accepte comenzi.

Urmăriți comenzile din întreaga lume din magazinul dvs. online, gestionați procesele de pe orice dispozitiv gratuit și primiți plăți într-o monedă convenabilă. Pentru fiecare poziție oferită spre vânzare, puteți seta parametri individuali, caracteristici precise, care stabilesc mai pozitiv clientul și încurajează achiziția.

O platformă pentru crearea unui site web cu o interfață ușor de utilizat face ca gestionarea categoriilor de produse / servicii să fie și mai accesibilă. Ștergeți și adăugați secțiuni la discreția dvs. Completați intervalul, adăugați un număr nelimitat de produse în câteva minute. Cu un singur clic, importați / exportați, atașați un videoclip, porniți imagini autoloading și salvați mult timp.

Constructorul de site-uri permite prezentări gratuite de publicitate cu oferte promoționale pe paginile resursei dvs. În primul rând, acesta informează mai bine vizitatorii despre produs și conduce la o creștere a vânzărilor. Proprietarul poate plasa anunțurile altcuiva pe site-ul său, care aduce și un anumit procent din profit. O ofertă luminoasă, creativă și atractivă în publicațiile de bannere ajută la furnizarea numărului absolut dorit de public țintă al site-ului.

O interfață convenabilă vă permite să importați și să exportați automat bunuri / servicii din / către resurse externe. Dacă numărul de poziții este prea mare și lipsa de timp nu permite adăugarea sortimentului în categoria magazinelor online, utilizați funcția ușor de utilizat în formatul XLSX și XLS.

Creați site-ul dvs. gratuit și, în același timp, obțineți un instrument multilingv și multicurrency! Un astfel de instrument simplu și, în același timp, necesar oferă proprietarilor de afaceri pe Internet posibilitatea de a stabili cu succes comunicarea cu o audiență de consumatori din întreaga lume, precum și de a pune în aplicare un sistem de decontare într-un bun convenabil pentru ambele părți. Schimbați moneda și comutați limba cu un singur clic. Ce ar putea fi mai ușor?

Analizați fluctuațiile vânzărilor, urmăriți evaluarea site-ului dvs. și urmăriți ce interogări găsesc utilizatorii dvs. pentru resursa dvs. de Internet. Generează conținut în funcție de cerințele motoarelor de căutare, conectând în câteva pași Google Analytics. Utilizând instrumentele webmasterului, puteți corecta corect erorile și afișa site-ul în partea de sus a motoarelor de căutare.

NYiGDE? nu numai că vă oferă posibilitatea de a vă crea gratuit site-ul web, dar și de a evita costurile de promovare. Optimizarea SEO optimizată a fost deja făcută, ceea ce permite site-ului dvs. să atingă și să consolideze primele poziții în Google, Yandex și, de asemenea, să crească traficul, să crească vânzările, să recunoască magazinul online în rețea. Ready Setup SEO este un motor puternic pentru site-ul dvs. Creați și utilizați!

Cum de a crea un site gratuit

Platformă pentru crearea unui site NYiGDE? transformă cu succes afacerea dvs. online fără nici o cheltuială. Construiți și dezvoltați comerțul fără taxă de domeniu și hosting. Acoperirea globală a clienților în segmentele B2B și B2C, fără restricții privind alegerea categoriilor și adăugarea de produse / servicii pentru vânzări de înaltă calitate. Fiecare utilizator autorizat al platformei noastre poate crea un site gratuit în 5 minute fără pregătire. Resursa dvs. online este deja optimizată pentru orice dispozitiv. Analiza datelor, instrumentul pentru webmasteri, statisticile generale, setările SEO sunt conectate cu succes, ceea ce economisește bani și reduce timpul de lansare pe piață. Pur și simplu selectați unul dintre șabloanele propuse, completați informațiile de contact, completați site-ul dvs. cu carduri de produs și așteptați comenzi.

Toate gratuit (fără taxe și tarife)

Site Designer NYiGDE? știe cum să creeze un site web cu absența absolută a tarifelor, fără plăți și, în plus, cu un set complet de setări. Puteți să gestionați cu ușurință categoriile, să adăugați produse, să urmăriți comenzile clienților și să plasați anunțul gratuit, utilizând module gata făcute. Site-uri de orice tip (aterizare, magazin online) cu un șablon unic și fără dezvoltator în 3 etape:

P
înregistrare
g
Alegerea designului
[
Adăugați elemente
Designer gratuit al afacerii dvs. - Asigurarea calității și interfața prietenoasă pentru comerțul electronic.
Creați un site web õ